ΜΕ 10ΜΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩ

Δελτίο τύπου Ναυτικού Ομίλου Σύρου για την συμμετοχή του τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου στο διασυλλογικό αγώνα Ιστιοπλοΐας τριγώνου σκαφών τύπου optimist & Laser 4.70, με την επωνυμία «ενσωμάτωση Δωδεκανήσου» που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 7-8 Μάρτη στην Κώ
Με 10μελή αποστολή συμμετείχε το τμήμα ιστιοπλοίας τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Σύρου στο διασυλλογικό αγώνα που συνδιοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κω με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Ι.Ο), για σκάφη τύπου optimist & Laser 4.70 με την επωνυμία «ενσωμάτωση Δωδεκανήσου» στο νησί της Κω, 7-8 Μάρτη 2015.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 36 σκάφη.
Ο ΝΟΣ συμμετείχε με τα νεότερα μέλη της αγωνιστικής του ομάδας, συνοδευόμενα από τον προπονητή του τμήματος κ. Γιάννη Γρυπάρη και δυο συνοδούς. Οι ιστιοδρομίες διεξήχθησαν στον κόλπο της Κώ.
Οι μικροί καπεταναίοι,αμέσως μετά την άφιξή τους στην Κώ το πρωί του Σαββάτου 7/3, συμμετείχαν σε 3 ιστιοδρομίες. Την επόμενη μέρα Κυριακή, με άπνοια έως μέτριο άνεμο διεξήχθησαν επίσης 3 ιστιοδρομίες.

 

Διεξήχθησαν συνολικά 6 Ιστιοδρομίες.
Η αποστολή του ΝΟΣ για μια ακόμη φορά επέστρεψε με Κύπελλα στα χέρια αφού κατέκτησε στις περισσότερες κατηγορίες, τις πρώτες θέσεις. Ήταν μια απαραίτητη & καλή προετοιμασία ενόψει του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νήσων Αιγαίου που θα διεξαχθεί στη Χίο 21, 22, 23 και 24 Μαρτίου και στον οποίο το τμήμα τριγώνου του ΝΟΣ, προγραμματίζει να συμμετέχει με 15 αθλητές.
Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας γιατί προκρίνονται οι καλλίτεροι αθλητές και συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.


Αναλυτικά οι επιτυχίες των αθλητών ήταν :
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ:
1ος Μιχαηλίδης Ερμής Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ

 

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
1η Ρούσσου Μαρία Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ
2η Σακελλαρίου Δήμητρα Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ
3η Ανδρεαδάκη Ειρηλένα Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ

 

ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 11 ΕΤΩΝ
2ος Μαραγκός Πέτρος Ν.Ο ΣΥΡΟΥ
3ος Ρούσσος Γιώργος Ν.Ο ΣΥΡΟΥ

 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 11 ΕΤΩΝ
1η Ανδρεαδάκη Ειρηλένα Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Ιδιαίτερη αναφορά και ευχαριστίες αξίζουν στον Ναυτικό Όμιλο Κώ για την άψογη διοργάνωση και την ζεστή φιλοξενία τους.

 

Ο ΝΟΣ καλεί τα παιδιά της Σύρου, αλλά και τους γονείς τους, να δοκιμάσουν την εμπειρία και την ενασχόληση με τον Ναυταθλητισμό και την ιστιοπλοΐα.
Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του εφόρου ιστιοπλοΐας κ. Τάσου Μιχαηλίδη, στο κινητό 6944315262 ή στο 22810 87388 ώρες καταστημάτων. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματέα του Ναυτικού Ομίλου Σύρου εργάσιμες ημέρες από 11:00- 14:00 στο τηλέφωνο :2281088666 ή στο E-mail : contact@nosyrou.gr

Check Also

Διακρίσεις για τους αθλητές του Ν.Ο Σύρου στα Ποσειδώνια

Διακρίσεις για τους αθλητές του Ν.Ο Σύρου στα Ποσειδώνια «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2022» OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ …