ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ…

Λέτε κάτι να «ψήνεται»; Λέτε μελλοντικά να δούμε μια μίνι συνεργασία του Α.Ο Μυκόνου με τον Α.Ο Σύρου στο

κομμάτι των ακαδημιών και όχι μόνο; Γιώργος Φώσκολος και Αλέξανδρος Κουκάς για μια ακόμη φορά τα «ήπιαν» παρεούλα χθες βράδυ. Είναι γνωστές οι φιλικές σχέσεις των δυο προέδρων εδώ και χρόνια, με τον πρόεδρο του Α.Ο Σύρου να τα λέει σε ευχάριστο κλίμα στο «Remezzo» της Μυκόνου με τον πρόεδρο της γειτονικής ομάδας.

Πέρα από το «χιούμορ», στον Α.Ο Σύρου βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία για την απόκτηση του παρτενέρ (περιφερειακού επιθετικού) του Παναγιώτη Ραμπαβίλα. Η υπόθεση Ζώνα πέρασε στο περιθώριο, καθώς αν και ο Μάκης Βαρθαλίτης εκτιμά την αξία του παίκτη, θεωρεί πως δεν ταιριάζει με το αγωνιστικό «στιλ» του «Ραμπα» και είδη κινείτε προς άλλες κατευθύνσεις. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία της ομάδας με ποδοσφαιριστή, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο δεκαήμερο.  

Προβληματισμένοι με Πανθηραϊκό

Όσον αφορά την υπόθεση Ραμπαβίλα και την πρόταση της ομάδας του Πανθηραϊκού, προσφέροντας στον παίκτη ένα ποσό που ξεπερνάει κάθε «λογική», η διοίκηση του συλλόγου δείχνει εμφανώς στενοχωρημένη από την κίνηση αυτή. Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως κακός έπραξαν έτσι στον Πανθηραϊκό, πολύ περισσότερο όταν γνώριζαν ότι ο αθλητής έχει δώσει τα χέρια εδώ και καιρό για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Check Also

Φιλικός αγώνας της Ελλάς με τον Πάγο

Φιλικός αγώνας της Ελλάς με τον Πάγο Φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Ελλάς Σύρου και τον …