ΕΙΠΕ «ΟΧΙ» ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ «ΜΑΜΟΥΘ» Ο ΡΑΜΠΑΒΙΛΑΣ!!!

«Αστρονομική» πρόταση του Πανθηραϊκού στον Παναγιώτη Ραμπαβίλα… που παραμένει όμως στη Σύρο και τη νέα χρονιά.

 

Από το πουθενά… πήγε να προκύψει πρόβλημα στον Α.Ο Σύρου σχετικά με την παραμονή του Παναγιώτη Ραμπαβίλα. Τις τελευταίες ημέρες  ο Πανθηραϊκός φαίνετε να  έκανε πρόταση «μαμούθ» στον Αιγιώτη στράικερ  με στόχο να τον κάνει δικό του.

Ο επιθετικός του Α.Ο.Σ, σύμφωνα με πληροφορίες του Syros-Sports.gr δέχτηκε μια «αστρονομική» πρόταση για τα τοπικά δεδομένα από παράγοντα της Κυκλαδίτικης ομάδας, αλλά ο παίκτης έδειξε τον επαγγελματισμό του και παραμένει στη Σύρο για την επόμενη σεζόν.

Η πρόταση της ομάδας της Σαντορίνης στον Ραμπαβίλα φαίνεται να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, καθώς πρόκειται για χρήματα που δεν έχουν δοθεί ποτέ σε τοπικό πρωτάθλημα.

Η ποιότητα, ο χαρακτήρας, ο επαγγελματισμός, αλλά και σεβασμός του αθλητή προς το πρόσωπο της διοίκησης και του προπονητή Μάκη Βαρθαλίτη, δεν έβαλαν τον παίκτη καθόλου σε δεύτερες σκέψεις και παραμένει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων με στόχο να πάρει  το πρωτάθλημα που έχασε φέτος στις λεπτομέρειες.

Το Syros-Sports.gr παράλληλα συγχαίρει τον αθλητή με την απόφαση αυτή. Δεν είναι και λίγο πράγμα να αγνοήσεις τέτοιες προτάσεις στα δύσκολα χρόνια που ζούν όλοι πλέον στον Ελληνικό αθλητισμό… 

 

Check Also

Επίσημα στην Ελλάς τερματοφύλακας με παραστάσεις στην Superleague 2

Επίσημα στην Ελλάς τερματοφύλακας με παραστάσεις στην Superleague 2, με τον Γιάννη Μπίντση να ανακοινώνεται …