«ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΝΥΧΤΑ!»

Ο Νίκολα Μιγιαϊλοβιτς μίλησε στο syros-sports και αφού αποθέωσε τον κόσμο που τον υποδέχθηκε στο λιμάνι, αναφέρθηκε στους στόχους του Φοίνικα.

Ένα νέο πρόσωπο εμφανίστηκε στην προπόνηση των «Πειρατών» το οποίο έχει σκοπό να συμβάλλει στην περαιτέρω απογείωση της ομάδας. Ο Σέρβος ακραίος στην πρώτη του παρουσία στο γήπεδο υποκλίθηκε στους Συριανούς και φυσικά στο σύνδεσμο του Φοίνικα που τον υποδέχθηκε βασιλικά. «Ηταν μια μαγική νύχτα. Απίστευτη! Τι να πω τους ευχαριστώ πολύ και θέλω να τους το ανταποδώσω και να προσφέρω στη νέα μου ομάδα».

Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα αναφορικά με την προσθήκη του Σέρβου «μπόμπερ» καθώς υπήρχαν προτάσεις από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (πρώην ομάδα του) και από την γαλλική Ναντ με τον Μιγιαϊλοβιτς βέβαια να τιμάει την συμφωνία του. «Είχα ήδη δώσει τον λόγο μου στον Φοίνικα και δεν υπήρχε περίπτωση να τον πάρω πίσω. Αλλωστε ο Φοίνικας μου καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Είναι πολύ οργανωμένη ομάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσω την δουλειά».

 

Μάλιστα όπως ενημέρωσε… «νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της που είναι συμμετοχή στα πλέι οφ».

Check Also

Παλιόπορτας: «Να κοιτάξουν αυτοί που είναι στην ομάδα… τι φταίει…»

Παλιόπορτας: «Να κοιτάξουν αυτοί που είναι στην ομάδα… τι φταίει…» Φοίνικας Σύρου: Ο ιστορικός πρόεδρος …