«ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ»

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Φοίνικα μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Παλιόπορτας. Ο Έλληνας παράγοντας σε δηλώσεις του στο peiratiko.net , αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Μιγιαϊλοβιτς, τόνισε πως οι στόχοι δεν αλλάζουν και πλέον ο Φοίνικας στοχεύει στο «διπλό» στην Κηφισιά που θα φέρει το Φοίνικα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος…

«Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή μεταγραφή. Ο Μιγιαϊλοβιτς είναι ένας πολύ καλός αθλητής που θα βοηθήσει πολύ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πλέον επόμενος στόχος του Φοίνικα είναι να κοιτάξει να ετοιμαστεί ενόψει του δύσκολου αγώνα στο Ζηρίνειο. Θα πάμε στην Κηφισιά για τη νίκη με στόχο την τετράδα. Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας με μια μεταγραφή. Ο στόχος αρχικά είναι η είσοδος στους «4».

Σε ερώτηση για το αν θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές μετά από αυτές των Πέκμανς και Μιγιαίλοβιτς είπε:

«Αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής. Εκείνος φτιάχνει την ομάδα και κάνει τις εισηγήσεις του. Έχουμε χρόνο ακόμη. Σήμερα έχουμε 28 Ιανουαρίου. Μέχρι τις 31 έχουμε πολύ ακόμη. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας τώρα είναι το παιχνίδι με την Κηφισιά».

Check Also

Παλιόπορτας: «Να κοιτάξουν αυτοί που είναι στην ομάδα… τι φταίει…»

Παλιόπορτας: «Να κοιτάξουν αυτοί που είναι στην ομάδα… τι φταίει…» Φοίνικας Σύρου: Ο ιστορικός πρόεδρος …