ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ… ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο σχεδιασμός του Πάγου για τη νέα χρονιά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, καθώς οι παράγοντες του συλλόγου

(δικαίως) θεωρούν πως είναι νωρίς για να κινηθούν ενόψει της νέας σεζόν.

 Μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο αναμένεται να γίνει η πρώτη συνάντηση των παραγόντων της ομάδας, όπου θα συζητηθούν πολλά και αρκετά θέματα που θα απασχολήσουν το σύλλογο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μέσα από τη συνάντηση, θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, αλλά και ο σχεδιασμός της επόμενης ομάδας που θα εκπροσωπήσει ξανά επάξια το νησί της Σύρου στο Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα.

Εκτός από τον καθορισμό του μπάτζετ και του στόχου που θα έχει ο σύλλογος την επόμενη περίοδο, ένα από τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τους παράγοντες του Πάγου είναι το θέμα του προπονητή.

Ο Ηλίας Ξενικάκης έχει χτίσει ένα αξιόλογο σύνολο τα τελευταία χρόνια και θεωρείται βέβαιο πως η ομάδα θα θελήσει να τον κρατήσει και την επόμενη περίοδο στο τιμόνι της.

Ποιες όμως είναι  οι σκέψεις του Συριανού τεχνικού; Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, από το μυαλό του κ. Ξενικάκη περνάει και η ενασχόληση του με ακαδημίες, οπότε στο θέμα του προπονητή όλα παραμένουν ανοιχτά και αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις αρχές του επόμενου μήνα από τη συνάντηση που θα έχει ο ίδιος ο προπονητής με τους παράγοντες του Πάγου.

 

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Αναβολή στην έναρξη όλων των επίσημων διοργανώσεων

ΕΠΣ Κυκλάδων: Αναβολή στην έναρξη όλων των επίσημων διοργανώσεων Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. …