ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο AJAX ΚΑΙ ΣΤΟ 2ο SYROS YOUTH LEAGUE (ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η τελετή λήξης του 2ου Youth League ακαδημιών Σύρου. Σε μια τελετή με “απουσίες”, οι μικροί ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν

για να αποχαιρετήσουν μια διοργάνωση που τους κράτησε σε ρυθμούς αγώνων την χειμερινή περίοδο, ξεφεύγοντας από την ρουτίνα των συνεχών προπονήσεων.

Στο αγωνιστικό μέρος o Άγιαξ σε ένα ακόμα τουρνουά, κατάφερε να μονοπωλήσει τα τρόπαια, κατακτώντας την 1η θέση και στις 2 βαθμολογούμενες κατηγορίες όπως έγινε και τον Απρίλιο στο τουρνουά Hermes2015.

Τις απονομές των κυπέλλων έκαναν ο κύριος Σιγάλας (πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων) και ο κύριος Φρέρης (Πρόεδρος ΕΠΣ Κυκλάδων). Ο κύριος Σιγάλας ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πολύ ωραία διοργάνωση, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στον κύριο Φρέρη ότι οι επόμενες διοργανώσεις θα είναι ακόμη καλύτερες. Ο κύριος Φρέρης τόνισε οτι θα είναι δίπλα στα παιδιά των ακαδημιών, και υποσχέθηκε για ακόμη καλύτερες διοργανώσεις στο άμεσο μέλλον τόσο στη Σύρο με το Syros Youth League αλλα και δίπλα στις ακαδημίες των Κυκλάδων με την διοργάνωση κάποιας νέας Λίγκας.(;)

Τέλος αρνητικά σχόλια ακούστηκαν για τις απουσίες εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και ακαδημιών που συμμετείχαν στο Youth League

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ακαδημίες που έδωσαν το παρών, μα πάνω απ όλα στα μικρά παιδιά που απέδειξαν για μια ακόμη χρονιά πως το μέλλον τους ανήκει. 

 

 

Check Also

Υπέγραψαν όλες οι ομάδες-Δεν υπέγραψε το χαρτί ο Αίαντας

Υπέγραψαν όλες οι ομάδες-Δεν υπέγραψε το χαρτί ο Αίαντας Συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων …