ΣΤΟΧΟΣ; Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ!

Ο Φοίνικας Σύρου έχει ως μοναδικό σκοπό να νικήσει και με καθαρό σκορ την Λαμία (Σάββατο, 19:00) για την 7η αγωνιστική της Volleyleague και να συνεχίσει ό,τι ξεκίνησε με την ΑΕΚ.

 

Οι «Πειρατές» θέλουν διακαώς να φτάσουν στην τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα (έχουν επικρατήσει εντός έδρας και της ΜΕΝΤ) και πόσω μάλλον από την στιγμή που το παιχνίδι γίνεται στην Σύρο. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι ο 14ος μεταξύ των δύο ομάδων με τον Φοίνικα να προηγείται με 9 νίκες ενώ στο σπίτι του είναι αήττητος (7 επιτυχίες) και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να το… χαλάσει.

 

«ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

 

 

Ο Ηλίας Λάππας μαζί με τον Λυκούργο Ρούσση απουσίαζαν από τις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες λόγω της συμμετοχής τους στο στρατιωτικό πρωτάθλημα, το οποίο και κατέκτησαν με την Πυροσβεστική. Στόχος του αρχηγού του Φοίνικα είναι να κατακτηθεί και η νίκη κόντρα στην Λαμία και τόνισε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις. Η νίκη επί της ΑΕΚ μας έκανε πολύ καλό και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο αγώνας είναι δύσκολος διότι η Λαμία θα ρισκάρει στο παιχνίδι της και θα παρουσιαστεί με διαφορετικό στιλ παιχνιδιού διότι θα έχει στη σύνθεση της νέο βραζιλιάνο πασαδόρο. Κοιτάμε την ομάδα μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να ανέβουμε βαθμολογικά. Εχουμε κι εμείς τις δυσκολίες μας αλλά παλεύουμε να τις ξεπεράσουμε και να παρουσιάζουμε καλό σύνολο. Ο κόσμος σίγουρα θα μας στηρίξει και θέλουμε να τον αποζημιώσουμε».

Check Also

Παρέμβαση αθλητών Φοίνικα Σύρου… για την επιστολή παραίτησης Καφτηράνη

Παρέμβαση αθλητών Φοίνικα Σύρου… για την επιστολή παραίτησης Καφτηράνη Ανακοίνωση εξέδωσαν οι αθλητές του Φοίνικα …