ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.Ο.Σ

Έναρξη του Τμήματος Ιστιοσανίδας (Windsurfing) του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, με ημερομηνία έναρξης μαθημάτων το Σάββατο 9 Μάιου 2015 στην πανέμορφη ακτή Βούλγαρη στον Φοίνικα.
«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του Τμήματος Ιστιοσανίδας (Windsurfing) στα πλαίσια του Ομίλου μας, με ημερομηνία έναρξης μαθημάτων το Σάββατο 9 Μαίου 2015 στην πανέμορφη ακτή Βούλγαρη στον Φοίνικα.
Στα πλαίσια της προσπάθειας μας θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων αθλητών με κυριότερο στόχο την δική σας διασκέδαση στην θάλασσα αλλά και την ανάδειξη του ναυταθλητικού πνεύματος που διέπει τον Όμιλο και το πανέμορφο νησί μας.
Οι αθλητές της σχολής που μελλοντικά θα επιθυμήσουν να προχωρήσουν περεταίρω την σταδιοδρομία τους στο άθλημα της Ιστιοσανίδας θα έχουν την δυνατότητα της στελέχωσης της αγωνιστικής ομάδας του Τμήματος και της συμμετοχής σε αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Windsurf και events προετοιμασίας άλλων παρεμφερών Clubs υπό την καθοδήγηση του Head Coach του Τμήματος Κοσμά Ρούσσου αλλά και άλλων γνωστών αθλητών του σπορ των οποίων η παρουσία θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη για όλους μας!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του Ομίλου μας αλλά και στο παρακάτω κινητό τηλέφωνο: 6936.713547».

Κλείστε σήμερα κι όλας το πρώτο μάθημα γνωριμίας σε τιμή έκπληξη!

Κοσμάς Ν. Ρούσσος
Head Coach Τμήματος Windsurfing

Εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Σύρου,
O Πρόεδρος

Check Also

Σάρωσαν τα μετάλλια οι μικροί αθλητές του Αίαντα Σύρου (Φωτο)

Σάρωσαν τα μετάλλια οι μικροί αθλητές του Αίαντα Σύρου (Φωτο) Εξαιρετική παρουσία είχαν οι αθλητές …