Ο ZERAW Η ΠΡΩΤΗ «ΒΟΜΒΑ»…

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 3ο φιλανθρωπικό αγώνα έχει αρχίσει με τους διοργανωτές να

ετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη γιορτή που θα λάβει χώρα στις 25 Φεβρουαρίου. Ήδη τα εισιτήρια έχουν δοθεί στην κυκλοφορία με τα σημεία προπώλησης να είναι τα εξής: – A Club Sports Bar & Dinner (πλατεία Μιαούλη) – Πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ (παραλία Ερμούπολης) – Κατάστημα Admiral (Πρωτοπαπαδάκη 7, Ερμούπολη) – Γυμναστήριο Μετάλλαξη (Ροζιά, Μάννα).

 

Αρκετοί από εσάς έχετε ακούσει κάποια ”ονόματα καλλιτεχνών” που θα δώσουν το παρών. Εμείς σας παρουσιάζουμε μια από τις εκπλήξεις ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες…. Το όνομα του… ZeRaw και είναι από το γνωστό συγκρότημα των Vegas Το μουσικό συγκρότημα των Vegas συστάθηκε για πρώτη φορά το 2009 και το αποτελούν τρία μέλη: την κοπέλα της παρέας, Μελίνα Μακρή στα φωνητικά μαζί με τον μελαμψό και αγαπημένο ZeRaw ενώ τους συνοδεύει και ο DJ Airth στα πικάπ.

Ο εκρηκτικός ZeRaw ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα. Οι γονείς του είχαν έρθει για να σπουδάσουν και έτσι ο ZeRaw μεγάλωσε στην Αθήνα. Το μεγάλο πάθος που έτρεφε για τη μουσική και το ταλέντο σ’ αυτήν ήταν φανερό από τότε που ήταν μικρός και στην ελεύθερό του χρόνο έγραφε στίχους για τραγούδια και αργότερα προσπάθησε να υλοποιήσει την παραγωγή δικών του μουσικών δημιουργιών. Δεν είναι λίγοι αυτοί που τον χαρακτηρίζουν ως τον Kanye West της Ελλάδας καθώς έχει ιδιαίτερο styling , ραπάρει και έχει εξαιρετική χροιά. Πριν τους Vegas συμμετείχε στο συγκρότημα Tang Ram. Μην αργείτε λοιπόν…

Κλείστε από τώρα τη θέση σας και βάλτε και εσείς ένα καλάθι ανθρωπιάς!!!

Check Also

Έλαμψαν τα «αστέρια» ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ στην Σύρο (Φωτο)

Έλαμψαν τα «αστέρια» ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ στην Σύρο Έλαμψαν τα «αστέρια» ευρωπαϊκού και παγκόσμιου …