ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟΥ ΣΑΓΚΙΝΕΤΟΥ ΣΤΟΝ Α.Ο.Σ

Στον Α.Ο.Σ θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Μπενίτο Σαγκινέτος καθώς ολοκληρώθηκαν θετικά οι διαπραγματεύσεις του με τους

παράγοντες του Α.Ο.Σ.
Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο Συριανός επιθετικός ανήκε στο «πακέτο» των παικτών που ζήτησε ο Α.Ο.Σ από τον Άγιαξ στα πλαίσια της συνεργασίας που ξεκίνησαν οι δυο ομάδες, με την υπόθεση να ολοκληρώνεται θετικά και τον παίκτη να βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Η απόκτηση του Σαγκινέτου ενισχύει την επιθετική γραμμή της ομάδας που πλέον αναζητεί τον παρτενέρ του στην επίθεση με τον πρώην συμπαίκτη του Ηλία Κώτση να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα. Να θυμίσουμε πως στον Α.Ο.Σ θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά οι Ξυγκάκης-Τερόλης που ανανέωσαν το συμβόλαιο τους, όπως και οι Μουράι, Μπαλόπιτας που αποκτήθηκαν χθες από την ομάδα.

Check Also

MVP της 2ης αγωνιστικής ο Μπουλάρι της Ελλάς Σύρου

Η Superbet League 2 ανακοινώνει τον MVP και την Καλύτερη Ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής του …