ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ «ΚΛΕΙΣΙΜΟ» ΜΙΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασαν κιόλας 8 «γεμάτοι» μπασκετικοί μήνες στην «μεγάλη» οικογένεια του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

και άλλη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της! Μια χρονιά κατά την οποία τα «μπασκετικά» τσαντάκια των αθλητών «γέμιζαν» με κάθε λογής αθλητικές και κοινωνικές εμπειρίες! Φτάνοντας στο λυκόφως της σεζόν 2014-2015, θα θέλαμε να «δώσουμε» και να «πάρουμε» λίγο ακόμη φως από την λάμψη των παιδιών. Έτσι, λοιπόν, το Σάββατο 12 με 3 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί μια «ζεστή» γιορτή, που ετοίμασαν η Διοίκηση και οι Προπονητές με πρωταγωνιστές ποιους άλλους εκτός από τους μικρούς – καθημερινούς ήρωές μας!

Το Σάββατο, λοιπόν, στις 12 το μεσημέρι ξεκινά στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Βικέλας» ένα τρίωρο γεμάτο μπάσκετ, αγώνες επίδειξης, αγώνες – πρόκληση παιδιών με γονείς, διαγωνιστικούς αγώνες και φυσικά τον μικρό και μεγάλο τελικό του τουρνουά mini της χρονιάς 2014-2015, που θα αναδείξει τον εσωτερικό πρωταθλητή της Κατηγορίας αυτής.

Ακόμη – ακόμη την κορύφωση της γιορτής αυτής θα αποτελέσει η βράβευση του φετινού αρχηγού του Ανδρικού Τμήματος Δημήτρη Παπαφωτίου από την Διοίκηση για την συγκλονιστική προσφορά του κατά τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα. Ο «φοιτητής», όπως ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες στην Διοίκηση, από του χρόνου θα ταξιδεύει σε άλλες πολιτείες και άλλα παρκέ «ξεσηκώνοντας» κι εκεί τους φίλους και τις φίλες του αθλήματος με τις περίτεχνες ενέργειές του!

Κι όπως συμβαίνει παντού, το «κλείσιμο» ενός κύκλου, αποτελεί ταυτόχρονα και την αφετηρία για το «άνοιγμα» ενός άλλου. Στην περίπτωσή μας η επόμενη μέρα αποτελεί το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Ήδη έχει σχεδιαστεί το πλάνο της καλοκαιρινής περιόδου από τους προπονητές και απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες για την ανακοίνωσή του.

Στο παρακάτω βίντεο, που ετοίμασε το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ μπορείτε να δείτε τοpromo των τελικών του Εσωτερικού τουρνουά mini:

Check Also

Κρίμα: Ήρθε στην Σύρο και δεν έπαιξε ο Περιστεριώνας Τήνου λόγω βροχής

Κρίμα: Ήρθε στην Σύρο και δεν έπαιξε ο Περιστεριώνας Τήνου λόγω βροχής Το δελτίο τύπου …