Μανουδάκης για την πρωτοβουλία« σωτηρίας»

Με αφορμή την χθεσινή αποκλειστική πληροφορία (διαβάστε εδώ) που έκανε λόγο για πρωτοβουλία του αρχηγού του Α.Ο Σύρου Κυριάκου Μανουδάκη, να βάλει «πλάτη» ο ίδιος αλλά και οι Συριανοί ποδοσφαιριστές με στόχο η ομάδα να παίξει στην Γ Εθνική, το Syros-Sports.gr επικοινώνησε με τον Συριανό ποδοσφαιριστή που επιβεβαίωσε το γεγονός.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο Κυριάκος Μανουδάκης δήλωσε:

«Ναι είναι αλήθεια ότι παίρνω μια πρωτοβουλία, ώστε να μιλήσω με όλους τους Συριανούς ποδοσφαιριστές προκειμένου και εμείς να βοηθήσουμε την ομάδα να παίξει στην Γ Εθνική. Εξασφαλίσαμε την άνοδο με πολύ κόπο και θυσίες. Είναι άδικο για το νησί μας, να του δίνεται η ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στην Γ Εθνική μετά από πολλές δεκαετίες και εμείς να την πετάξουμε στα σκουπίδια»

Ποιες είναι οι κινήσεις που έχεις κάνει, ή θα κάνεις στην συνέχεια;

«Έχω μιλήσει με κάποιους Συριανούς συμπαίκτες μου και έχουμε αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι για την Σύρο και το ποδόσφαιρο μας. Αν χρειαστεί να παίξουμε ακόμη και χωρίς χρήματα… θα το κάνουμε. Η ομάδα φέτος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. Ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε και εμείς κάτι. Όπως ένας διεθνής ποδοσφαιριστής παίζει για το εθνόσημο, έτσι και εμείς πρέπει να παίξουμε για την Συριανή «σημαία». Φέτος στην Γ Εθνική δεν παίζει ο Α.Ο Σύρου. Παίζει η Σύρος. Πρέπει ο κάθε καλός Συριανός ποδοσφαιριστής ,να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, είτε είναι από τον Α.Ο.Σ, τον  Άγιαξ ή τον Πάγο. Όλοι οι καλοί Συριανοί πρέπει να ακολουθήσουν. Με την κίνηση αυτή η ομάδα θα μπορέσει να βοηθηθεί οικονομικά και μετά δικαιολογίες δεν χωρούν… αν δεν δηλώσουμε συμμετοχή στην Γ Εθνική».

Θα ακολουθήσουν την σκέψη σου όμως και οι υπόλοιποι;

«Με κάποια παιδιά που έχω μιλήσει… πάμε καλά. Θα προσπαθήσω να μιλήσω σε όλους τους Συριανούς της ομάδας μέχρι και τα τέλει της εβδομάδας. Στην συνέχεια θα ενημερώσω την διοίκηση για το πόσοι στηρίζουν το εγχείρημα μου».

Άρα πάμε Γ Εθνική μόνο με Συριανούς ποδοσφαιριστές;

«Δεν είπα αυτό. Είπα πως εμείς οι Συριανοί θα βάλουμε «πλάτη», προκειμένου ο σύλλογος να γλυτώσει αρκετά χρήματα. Σίγουρα κάποιες μεταγραφικές προσθήκες θα χρειαστούν, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να σταθεί στην κατηγορία. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τις δυο ιστοσελίδες του Syros-Sports.gr και του Sportcyclades24.gr που στηρίζεται πάντα τις προσπάθειες μας, κάτι που φάνηκε και από την χθεσινή σας παρουσία στις εκλογές της ομάδας.

Α.Ο.Σ σημαίνει «Ανταγωνιστικό Ομαδικό Συναίσθημα ».

 

Check Also

«Οι Συριανοί να στηρίξουν αυτή την ομάδα» (Βίντεο)

«Οι Συριανοί να στηρίξουν αυτή την ομάδα» (Βίντεο) Ο Προπονητής της Ελλάς Σύρου Κώστας Παπαδόπουλος …